argail_570 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Cześć, mam możliwość podmienić w moim Centurionie przerzutkę tylną Deore M592 na XT M772. Z moją deorką wszystko jest ok. Pytanie czy jest sens ją podmieniać? Odnośnik do komentarza
Reset Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Moim zdaniem nie. Jeśli obecne działa dobrze, zmiana na ten model XT nic nie wniesie do działania napędu. Jeśli chcesz coś zmienić, pomyśl o wymianie manetki na XT o ile jeszcze tego nie zrobiłes. Da Ci to kilka fajnych funkcji w działaniu podczas zmiany biegow. Odnośnik do komentarza
argail_570 Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 1 godzinę temu, Reset napisał: Moim zdaniem nie. Jeśli obecne działa dobrze, zmiana na ten model XT nic nie wniesie do działania napędu. Jeśli chcesz coś zmienić, pomyśl o wymianie manetki na XT o ile jeszcze tego nie zrobiłes. Da Ci to kilka fajnych funkcji w działaniu podczas zmiany biegow Tak, myślałem o zmianie manetek, obecnie mam alivio natomiast mam napęd 9 x 3 także musiałbym znaleźć starcze xt do 9tki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi