pekol Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Cześć na początku chciałbym się przywitać sporo czasu spędziłem ostatnio i na forum i na filmach Szaja składając swój nowy sprzęt :) zaczęło się od decyzji zmiany juz swojego poczciwego Cuba Atention z dawnych lat, troche przerobionego, ale juz swoje najezdził :) założenie było proste, rama alu, koła 29, najlepiej sztywna os, naped 1x, miał być sztywny widele (amor w opcji), naped Sram i hamulce Shimano no i budrzet zakładany ok 3-4 k zł o nowych sprzętach w ogóle nie było mowy ze względu na ceny, jakiś kosmos.... zaczęło się od szukania ramy... ze wględu na budżet ograniczyło mnie do zakupu ramy accenta peaka 29" ( brałem pod uwagę uzywki, nawet carbon, ale suma sumarum stanęło na nowej ) widelec miał być sztywny, ale udało sie dorwać w naprawde fajnym stanie Manitura resztę klamotów udało mi sie okazyjnie wyszukać na allegro i olx tak z grubsza specyfikacja Rama accent peak 29" boost widelec Manitou Markhor 29" sztywna oś boost korba nowa Samox 34T koła Syncros x2.5 na z paistami boost (gdzies wyczytałem że to DT przebrandowane) Hamulce Deorki 180/160mm napęd SRAM GX (kaseta, przerzutka, manetka, łańcuch) na zdjeciach jeszcze stary NX sztyca standard alu, siodełko medicusa Mostek i kiera Dartmoora stery accenta na fotkach jeszcze poprzedni sprzęt 2 Odnośnik do komentarza
ahaja Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Szerokości :-). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi