Marcin97 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Cześć mam taki dylemat , gdyż zastanawiam się nad kupnem opony 27,5X2,40 MAXXIS DISSECTOR WT Z tego co czytałem dopisek WT oznacza że jest to opona przeznaczona na obręcz 30-35mm a ja mam 27mm w swoim kole. Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie jak to wyglada w praktyce czy dać sobie spokój z takimi oponami Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Może Ci się źle ułożyć opona na obręczy że będziesz miał takiego dużego balona. Jak jeździsz na b niskim ciśnieniu to możesz odczuć. Odnośnik do komentarza
akir19 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Na 27mm będzie ok bez stresu Odnośnik do komentarza
Marcin97 Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Dodam że kiedyś miałem oponę schwalbe rocket ron 27,5 x 2,6 taka była montowana fabrycznie i było Ok , no ale nie pisało na niej że jest do obręczy 30-35 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi