FigoFaqo Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Witam. Mój kolega z pracy, zainspirowany przeze mnie do jazdy rowerem do pracy, opowiedział mi jak skompletował swój ubiór kolarski w ciuchlandzie za 70PLN. Nie udało mi się znaleźć w internecie czy znajdę takie ciuchy u siebie na warszawskim Ursynowie i okolicach. Do sklepu gdzie on się zaopatruje mam bardzo daleko. Miło by było gdyby ktoś znał taki ciuchland w okolicach Ursynowa. Jeśli tak to proszę o info. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Ostatnio często jest "polecany" mikesport.pl - czyżby jacyś pracownicy dostali zadanie domowe? 😁 Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Greg29 Odnośnik do komentarza
m-peter Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 2 godziny temu, Greg29 napisał: Ostatnio często jest "polecany" mikesport.pl - czyżby jacyś pracownicy dostali zadanie domowe? 😁 Tzw. Januszowy markjeting Odnośnik do komentarza
Fenikspo Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Bo to solidny sklep, mam kilka ciuchów od nich (firmowanych kiedyś marką momo a teraz kaymak) i nie mogę narzekać, jakościowo bardzo dobre, trzeba kupować jak są jakieś promocje. Aha i nie jestem pracownikiem, w sklepie nawet nigdy nie byłem za daleka droga. Odnośnik do komentarza
m-peter Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 7 godzin temu, Fenikspo napisał: Bo to solidny sklep, mam kilka ciuchów od nich (firmowanych kiedyś marką momo a teraz kaymak) i nie mogę narzekać, jakościowo bardzo dobre, trzeba kupować jak są jakieś promocje. Aha i nie jestem pracownikiem, w sklepie nawet nigdy nie byłem za daleka droga. Może i solidny ale marketing jaki zastosowali tutaj jest na najniższym szczeblu rozwoju. Użytkownik 'nataliaaxxx88' pojawil się na forum i od razu nabił kilka postów, w którym polecił mikesport.pl. Teraz te posty zostały zedytowane tylko na uśmiechniętą buźkę, bardzo ciekawe Odnośnik do komentarza
Chertan Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Ja będę konsekwentnie odradzał mikesport.pl, tak na podstawie własnych doświadczeń, koszulki Kaymaq są różne, na moje 2 jedna wygląda po kilku praniach jak szmatka a ponadto zepsuł się zamek i pracownik sklepu na odległość stwierdził, że to wina użytkownika, nawet nie chcieli tego obejrzeć i omówić, a do samego sklepu się nie wejdzie, mimo, że go mam rzut beretem, bo a nuż klient na coś wpadnie. Odnośnik do komentarza
pecio Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Dwa razy u nich kupowałem jak startowali ze sklepem i można było jeszcze osobiście przymierzyć buty . Mieli wynajęty pokoik w hali dawnej Unitry. Teraz to mają drożyznę potworną i nie ten asortyment co mnie interesuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi