Zwwz123 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Witam mam problem z moim hamulcem Shimano Saint 810 (ten starszy Saint).Problem polega na tym że klamka wpada do samego końca i dotyka kierownicy i wogule nie hamuje. Próbowałem odpowietrzac hamulec ale bez skutku może źle odpowietrzylem ale nie jestem pewien co mogło się stać? Odnośnik do komentarza
Charvel Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Skoro nie jesteś pewien czy odpowietrzyłeś go prawidłowo to oddaj go do serwisu. Odnośnik do komentarza
Zwwz123 Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 10:11, Charvel napisał: Skoro nie jesteś pewien czy odpowietrzyłeś go prawidłowo to oddaj go do serwisu. Sprawa sie rozwiązała poprostu wcześniej hamulec leżał w różnych pozycjach i pewnie babelki powietrza przeszły do zacisku przesto było zero reakcji ale później zacisk zaczął łapać i teraz jest trochę zapowietrzony ale już działa jak powinien Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi