tqua Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Potrzebuje a może bardziej mam fantazje sprawić sobie opuszczana sztyce do MTB. Cała sztuka polega ma tym ze chciałbym spróbować czy w ogóle mi to potrzebne wiec budżet mocno ograniczony - im mniej tym lepiej. druga sprawa ze chce to wsadzić do rockridera XC120, który nie ma wewnętrznego prowadzenia linki (wiercić ramy tez bym nie chciał). wybor opuszczanych sztyc z zew prowadzeniem linki i w dobrej cenie jest dość niewielki. W oko wpadły mi następujące modele (imho podejrzewam ze to w sumie te same modele z lekko innym zakresem) XLC YSP19 (jak mniemam producentem jest TranzX) https://www.centrumrowerowe.pl/sztyca-regulowana-z-manetka-xlc-jd-ysp19wpl-pd29134/ oraz TripleEight pro outside https://www.bike-discount.de/en/triple-eight-pro-outside-dropper-post?number=20099304-40256288 czy może ktoś mial z nimi jakaś styczność? Coś słyszał? Coś może doradzić? Ewentualnie noże trafiliście na jakieś inne warte uwagi w podobnej cenie z zew prowadzeniem linki? Bede wdzięczny za wszystkie porady. Edytowane 22 Października 2022 przez tqua Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Raczej zewnatrznym prowadzeniem linek producenci się nie zajmują bo i nie ma takich ram. 😛 Odnośnik do komentarza
Daimos77 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Również się podpinam pod temat. Też szukam sztycy regulowanej z zewnętrznym prowadzeniem linki i dokładnie ten sam rower RR XC120. Odnośnik do komentarza
vdcmike Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Brand-X Ascend II Dropper Seatpost | Dropper Seats posts | wiggle.com IMHO lepsza opcja od tranz-x (ze względu na dostępność części) aczkolwiek jakaś pochodna. Edytowane 8 Stycznia 2023 przez vdcmike 1 Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Jest jeszcze reverb axs tylko że drogo 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi