Yarpenn Napisano 20 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpień 2017 Czołem! Jak to jest, że na tak świetnym forum nie rozmawiamy o niezwykle ważnym, jeśli nie najważniejszym rowerowym wydarzeniu w Polsce - Maratonie Rowerowym Dookoła Polski? W tegorocznych zawodach startuje znany tam i ówdzie Sebastian Dusik vel Gustav oraz jego bardzo dobry kolega Paweł CFC Fan Pieczka (aktualnie jest... DRUGI!), którego miałem ogromną przyjemność poznać. Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza
spondylus Napisano 20 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpień 2017 Ja podglądam ślady GPS. 1 Odnośnik do komentarza
Natsky Napisano 22 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpień 2017 Ja to samo co kolega wyżej :-) Nieźle oni tam dają czadu... Szkoda tylko, że tak mocna impreza jest tak słabo nagłośniona. Gdy tylko pomyślę o tych co jadą to strasznie obniżają mi się problemy typu: "nie idę dzisiaj kręcić bo wieje" ;-) Odnośnik do komentarza
spondylus Napisano 22 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpień 2017 To naprawdę są twardziele. Ale patrzę teraz, że Gustav chyba się wycofał, bo pociągiem jedzie. Poczekamy na jego relację na YT to dowiemy się więcej. Odnośnik do komentarza
Yarpenn Napisano 23 Sierpień 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpień 2017 Gustav się wycofał z powodu zapalenia ścięgna Achillesa. Teraz kibicuję jego kumplowi Pawłowi Jest w czołówce! I chyba drugi w kategorii TOTAL EXTREME Odnośnik do komentarza
suqub Napisano 23 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpień 2017 Szkoda Gustava, tak liczył na dobry wynik. Teraz musi czekać kolejne cztery lata. Odnośnik do komentarza
stasiu Napisano 24 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpień 2017 (edytowane) heh też Im teraz za Pawła 3mam kciuki . Dnia 23.08.2017 o 20:04, suqub napisał: Szkoda Gustava, tak liczył na dobry wynik. Teraz musi czekać kolejne cztery lata. hehehe a kto ze startujących nie liczył na wynik ? poza tym nie tylko Gustaw sie wycofał ... Generalnie dla mnie wszyscy są mega sportowcami i wygrali już na starcie . Bo ja za nimi jedynie mogłem sobie pojechać moim wigry 3 i fotki porobić Edytowane 24 Sierpień 2017 przez stasiu Odnośnik do komentarza
Yarpenn Napisano 26 Sierpień 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpień 2017 Ale emocje Total extreme walczy ze sportem o zwycięstwo I wszyscy kibicują Kosmie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi