Bak Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Witam! Posiadam hamulec hydrauliczny Shimano BR 446 tylni Który jest uszkodzony. Przetoczylem olej ale z jednej strony jest zablokowany tłoczek.Chcialbym kupić nowy hamulec ale z identycznym na tylne koło mam problemy z zamówieniem. Czy i jaki mogę zamówić pasujący tak żeby nie było problemów z zalozeniem w Internecie jest kilka do wyboru mają też inne nazwy Jeśli ktos mógłby pomóc Byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza
vdcmike Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Możesz założyć sam zacisk np. br-mt200 albo cały nowy hamulec np. br-mt401 Odnośnik do komentarza
Bak Opublikowano 9 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Dziękuję za tak szybką odpowiedź myślę że znajdę długość 1700 mm i ten sam rozstaw umocowania Widziałem również kompletny hamulec z firmy "Shimano Unisex " kompletny 1700mm tzn. długość już pasuje. Nie wiem czy jest dobry a na na co mam zwrócić uwage? Odnośnik do komentarza
vdcmike Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Wszystkie nowe hamulce shimano na tyl z europejskiej dystrybucji mają długość 1700 (i zwykle trzeba sporo skracać nawet w najdłuższych ramach). Mocowanie jest standardowe. Jesli zależy ci na czasie to nie kupuj u chińczyka z aledrogo. Edytowane 9 Października 2022 przez vdcmike Odnośnik do komentarza
Bak Opublikowano 9 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 To jeszcze raz ! Mam BR M446 Który komplet mam kupić żeby na pewno pasował? Odnośnik do komentarza
Bak Opublikowano 10 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 ? Jeżeli kupię MT200 komplet będzie pasował? Odnośnik do komentarza
Bak Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Chciałbym jeszcze jedną odpowiedz mam hamulec tylni shimano bl-t445/br-m446 jaki kompletny inny mogę zastosować? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi