saphrii Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Hej, Czy miał ktoś może okazję porównać w praniu podobne konstrukcje Park Tool CM-5.3 i Decathlonowy produkt nr 8384766 ? Tę drugą mogę sobie pomacać w pobliskim sklepie, ale na PT widzę tylko na necie, różnica cenowa dość znaczna, ale czy w ślad za nią idzie jakość czyszczenia, wykonania, trwałość, gładkość toczenia szczotek? A może jakąś inną polecicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
kamilw Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Widział? Odnośnik do komentarza
saphrii Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Widział. Nie ma tu Decathlonowej... a PT na tej recenzji trochę rozczarowuje; mile zaskakują wyniki tej pierwszej z lewej u nas występującej jako Barbieri. Mam ją na działce od chyba dekady (wciąż cała!) i jedyne co mi zawsze nie grało to niedokładnie oczyszczone boki wewnętrznych ogniw, gdyby nie to kupiłbym ponowne, ale teraz to już nie ta jakość. Kumpel kupił, nie przeżyła drugiego mycia i pękła - a opinia nie odosobniona. Jestem ciekaw opinii użytkowników decathlona Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi