Jarek1987 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Posiadam licznik Sigma Rox2. 0 i od dwóch dni wyświetla mi się komunikat Aktualizacja w trakcie. Licznik nie reaguje na przyciski. Czy jest jakiś sposób aby to odblokować czy trzeba rozładować baterie aby ewentualnie nastąpiło odblokowanie po ponownym naładowaniu Odnośnik do komentarza
andrus75 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Aplikacja na smartfonie łączy się z nim? Widzi go? Rozumiem że wcześniej potwierdziłeś aktualizacje w aplikacji i potwierdziłeś na rox? U mnie w rox 4 tak to szło i wszystko było okWysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Maroo77 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Witam. Mam ten sam problem w tym samym modelu. Wisi już tak od 5h. Aplikacja nie może się połączyć. Gdy się przytrzyma przycisk włączenia ok 20sec ekran gaśnie lecz za chwilę znowu się włącza z informacją że aktualizacja w trakcie. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza
Jarek1987 Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Należy pobrać plik do roxa ze strony sigma i podłączyć roxa do PC. Wrzucić plik i powinno być ok Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi