Okapi Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Czy to normalne że sigma rox 4.0 zawyża kilometry. Zegarek mi watch pokazuje 63 a sigma 66, po eksporcie danych do pliku .gpx jest wartość podobna do zegarka. Odnośnik do komentarza
Motke Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 W dniu 20.09.2022 o 12:09, Okapi napisał: Czy to normalne że sigma rox 4.0 zawyża kilometry. Zegarek mi watch pokazuje 63 a sigma 66, po eksporcie danych do pliku .gpx jest wartość podobna do zegarka. Pewnie masz czujnik prędkości do Sigmy. To trzeba ustawić/skalibrować. Odnośnik do komentarza
andrus75 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 O ile ma czujnik bo nic nie wspomniał. Ja używam bez czujnika tylko GPS. Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
kamilw Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Jeśli masz czujnik prędkości to taka różnica może wynikać ze zbyt dużej wartości obwodu koła w liczniku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi