grabarz Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 czy ktoś miał taki przypadek albo ktos wie jak to naprawic mam taki problem gdy uginam się na amortyzatorze i gdy przekroczy połowe caczyna soc stukac a gdy wezmę zablokuje blokade skoku to tego dzwieku nei ma bo jak byla blokada odgkrecona i walilem w miejscu amorem to byl odglos a ja zakrecilem blokade to cisza przeczuwam ze to oc z blokada tym tumnikiem ale nie wiem co konkretnie a to jets nowy amortyzator 3 tygodnie jezdzony i to sie dzieje prosiłbym o pomoc i sory za ortografie
grabarz Opublikowano 19 Września 2022 Autor Opublikowano 19 Września 2022 tak tak ale masz na myśli ze uchodzi czy co ?
grabarz Opublikowano 20 Września 2022 Autor Opublikowano 20 Września 2022 @Gophferto pomożesz jak wiesz co to może być bo ja już mam tego dość nikt nie che pomóc xd nie no ale serii pomóż
Gophfer Opublikowano 20 Września 2022 Opublikowano 20 Września 2022 Pomyślałem tylko że zbyt małe cisbidbie, ale jeśli twierdzisz że ok to nie mam pomysłu.
grabarz Opublikowano 20 Września 2022 Autor Opublikowano 20 Września 2022 @Gophferszkoda bardzo poczebuje pomocy z tym
Piter- Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 Czy na pewno stuka amortyzator czy coś innego ? Może klocki z zacisku się przesuwają i strzelają ,wydając ten dźwięk .Sprawdzałeś to ?
grabarz Opublikowano 23 Września 2022 Autor Opublikowano 23 Września 2022 @Piter- nie nie na 100% to amorek albo blokada skou albo gdzies no nie wiem siedze juz na tym z miesiac i nikt nie chce mi pomuc sory za orto @Piter- jak cos to masztu filmik tylko se musisz podglosnic to byś musial podac email to ci mugłbym wysłac bo tu chyba sie nei da
Rekomendowane odpowiedzi