Marti Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Hej, planuję zmianę kierownicy z prostej na bycze rogi i chciałbym zamontować klamki wpuszczane w kierownicę jak na zdjęciu. Czy takie rozwiązanie będzie działać z hamulcami mini vbrake?
hanus Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Będzie działać, ale taka kierownica ma inną średnicę niż zwykła mtb
Marti Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Chyba zainwestuję w takie rozwiązanie, udało mi się znaleźć pasująca kierownicę. Bałem się tylko że takie klamki mają inny naciąg linki i nie spasuję tego z mini v'kami. Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka
hanus Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jeśli takie klamki maja taki sam naciąg linki jak klamki szosowe to na 100% będzie działać
Marti Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 W opisie jest że pasują do cantilever oraz caliper. Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi