Skocz do zawartości

ustawka w okolicach Moñki - Grajewo

Frodo84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jestem amatorem i początkującym użyutkownikiem szosówki. Może jakaś wspólna ustawka kiedyś w okolicach Mońki Grajewo ? Kto chętny ??  Znam dużo fajnych tras godnych polecenia :)

Opublikowano

Jak kiedyś podjadę w tamte strony z rowerem, dziewczyna mieszka w Grajewie, to na pewno się odezwę!

Opublikowano

zapraszam naprawdę warto :) tras dla szosówek jest bardzo dużo a co najważniejsze bardzo mało uczęszczanych przez samochody :) i do tego malownicze tereny rzeki Biebrzy :) polecam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie się wychylam najdalej do Osowca do pracy ale mam zamiar w przyszłości objechać tamte tereny. Polecam drogi w Gminie Grajewo całkiem niezłe (Kapice-Sojczyn Borowy-Ruda, Ciemnoszyje-Białaszewo-Pieniążki-Łojki-Kacprowo). Może gdzieś tam się kiedyś rozmienimy :) Pozdro

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 19.08.2017 o 14:21, Frodo84 napisał:

Hej jestem amatorem i początkującym użyutkownikiem szosówki. Może jakaś wspólna ustawka kiedyś w okolicach Mońki Grajewo ? Kto chętny ??  Znam dużo fajnych tras godnych polecenia :)

Cześć, jestem z Moniek i byłbym chętny do pośmigania :)

Dnia 19.08.2017 o 14:21, Frodo84 napisał:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 19.08.2017 o 14:21, Frodo84 napisał:

Siema a skąd dokładnie jesteś :) ?