Frodo84 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Hej jestem amatorem i początkującym użyutkownikiem szosówki. Może jakaś wspólna ustawka kiedyś w okolicach Mońki Grajewo ? Kto chętny ?? Znam dużo fajnych tras godnych polecenia
hanus Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Jak kiedyś podjadę w tamte strony z rowerem, dziewczyna mieszka w Grajewie, to na pewno się odezwę!
Frodo84 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 zapraszam naprawdę warto tras dla szosówek jest bardzo dużo a co najważniejsze bardzo mało uczęszczanych przez samochody i do tego malownicze tereny rzeki Biebrzy polecam
Marti Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Na razie się wychylam najdalej do Osowca do pracy ale mam zamiar w przyszłości objechać tamte tereny. Polecam drogi w Gminie Grajewo całkiem niezłe (Kapice-Sojczyn Borowy-Ruda, Ciemnoszyje-Białaszewo-Pieniążki-Łojki-Kacprowo). Może gdzieś tam się kiedyś rozmienimy Pozdro
Koń puder Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 A może ktoś gustuje w MTB ?
Kazushi Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Dnia 19.08.2017 o 14:21, Frodo84 napisał: Hej jestem amatorem i początkującym użyutkownikiem szosówki. Może jakaś wspólna ustawka kiedyś w okolicach Mońki Grajewo ? Kto chętny ?? Znam dużo fajnych tras godnych polecenia Cześć, jestem z Moniek i byłbym chętny do pośmigania Dnia 19.08.2017 o 14:21, Frodo84 napisał: Hej jestem amatorem i początkującym użyutkownikiem szosówki. Może jakaś wspólna ustawka kiedyś w okolicach Mońki Grajewo ? Kto chętny ?? Znam dużo fajnych tras godnych polecenia
Kane88_92 Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 W dniu 19.08.2017 o 14:21, Frodo84 napisał: Hej jestem amatorem i początkującym użyutkownikiem szosówki. Może jakaś wspólna ustawka kiedyś w okolicach Mońki Grajewo ? Kto chętny ?? Znam dużo fajnych tras godnych polecenia Siema a skąd dokładnie jesteś ?
Rekomendowane odpowiedzi