Lewex Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Witam Mam pytanie do was czy ktoś miał styczność lub widział taki amortyzator po wymianie rury sterowej. W Gliwicach są dwie osoby które wykonują taka operacje jak Abraczan i Activia . Cena w obu podobna wymiana tapered na 1 1/8 przy użyciu redukcji. Chciałbym aby się też wypowiedziały osoby które może to wykonywały i napiszą tu swoje zdanie Czy jest to bezpieczne mam jakiś lęk że będę jechać a rura odpadnie .
vdcmike Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Rura nie odpadnie. Jest wciskana w koronę kd spodu i się na niej opiera jej szeroka końcówka. Jesli jest poprawnie wytoczona (z odpowiedbim podcięciem niwelującym naprężenia w miejscu zmiany średnicy) to się nawet nie złamie.
pecio Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Kiedyś lata temu wymieniałem w Marzocchi i to sam na prasie hydraulicznej - żadnych problemów nie było.
ACTIVIA Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Który to "Abraczan" ?? Pierwszy raz słyszę o takiej osobie w Gliwicach
Rekomendowane odpowiedzi