uwertura Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Witam wszystkich. zwracam się do Was z prośba mam mały problem nie potrafię wyregulować przedniej przerzutki, ale do setna sprawy. Gdy mam z przodu łańcuch na dużej zębatce a z tylu powiedzmy na 4 biegu wszystko działa dobrze, ale gdy chce zrzucić na mniejsza to przód obciera. Nie mogę wyregulować śrubkami większej przerwy na dużej zębatce. Kręcenie śrubka nie powoduje poruszania się przerzutki. Na małej wszystko działa i gdy kręcę śrubką przerzutka rusza się w lewo i w prawo. Pierwsza moja myśl żeby naciągnąć bardziej linke ale niestety nie jestem w stanie już bardziej naciągnąć. Jak ktoś byłby w stanie pomóc będę wdzięczny. Tylną rozebrałam przeczyściłem i złożyłem i wszystko Ok ale z przodem nie mogę sobie poradzić.
uwertura Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Niestety ale oddałem rower do serwisu zobaczę czy sobie poradzą 😝 pierwsza szosówka Huragan 3 używana 3 miesięczna ale strasznie zapuszczona, ktoś z niej zrobił sobie MTB
Rekomendowane odpowiedzi