Javier Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Hej ludziska za miesiąc planuję wymienić owijkę z fabrycznej pozdzierane juz na cos nowego. Rower foto Gt carbon grade expert 2020 zielona rama osprzęt jak węgiel .Moje nieskromne pytanko co będzie pasowało do tej zielonej kolorystyki. Opony obecnie sa też czarne be brązowych elementów ale to sie moze z zmienic na jesień .
kamilw Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Różne owijki miałem. Bez znaczenia czy droga, czy tania; czy to LizardSkin czy jakaś "zamszowa" - reguła jest prosta - każda owijka się brudzi, a im jaśniejsza tym bardziej na niej widać brud i trudniej ją domyć.Czarna jest najbardziej praktyczna.
jack78 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Siodło biale , owijka biała i będzie bajka Wcale się tak łatwo nie brudzi. Miałem 2 razy z rzędu białą i spokojnie 2 sezony wyglądała ładnie. Ale najbezpieczniej to jednak czarną. 1
Smigi142 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Czarna najbezpieczniejsza, wiadomo, no i nie będzie się gryzła z gumami na klamkach. Ale warto się pobawić, ja u siebie mam srebrne detale na granatowej ramie i jedna stronę owinąlem na srebrno, druga czarna. Dziewczyna ma taki sam rower tylko inne kolory, czerwone detale na fioletowej ramie i owijkę ma czarno-czerwoną. Fajnie wygląda taka asymetria 1
Javier Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2022 9 godzin temu, Smigi142 napisał: Czarna najbezpieczniejsza, wiadomo, no i nie będzie się gryzła z gumami na klamkach. Ale warto się pobawić, ja u siebie mam srebrne detale na granatowej ramie i jedna stronę owinąlem na srebrno, druga czarna. Dziewczyna ma taki sam rower tylko inne kolory, czerwone detale na fioletowej ramie i owijkę ma czarno-czerwoną. Fajnie wygląda taka asymetria Wow to wygląda czadowo niczym mad joker 1
Rekomendowane odpowiedzi