ValaH Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Pytanie bezpośrednio skierowane do Szajbajka: jak nagrywasz dźwięk ze swojej kamerki? Posiadasz GoPro zamknięte w wodoszczelnej obudowie czy możne model "session" takiej pozbawiony? A może w grę wchodzą zewnętrzne mikrofony?Bardzo zależy mi na odpowiedzi (wydałem 900 zł na kamerkę, która nagrywa słaby dźwięk ) Pozdrawiam! Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez ValaH
Yarpenn Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Dnia 17.08.2017 o 23:27, ValaH napisał: Pytanie bezpośrednio skierowane do Szajbajka: jak nagrywasz dźwięk ze swojej kamerki? Posiadasz GoPro zamknięte w wodoszczelnej obudowie czy możne model "session" takiej pozbawiony? A może w grę wchodzą zewnętrzne mikrofony?Bardzo zależy mi na odpowiedzi (wydałem 900 zł na kamerkę, która nagrywa słaby dźwięk ) Pozdrawiam! Zdecydowana większość kamer sportowych nagrywa słaby dźwięk. Znam tylko jedną, góra dwie, która nagrywa dobry i niestety kosztuje sporo więcej niż 900 PLN.
DamianKle Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 bardzo dobry dźwięk nagrywa Yi 4k Plus, cena na dziś około 900 zł, ma między innymi możliwość podłączenia mikrofonu zewnętrznego, sama zaś ma 2 mikrofony i tryb 4k/60kl, ale stabilizacja jest do 4k/30, dla tryby 60kl trzeba w gimbal włozyć
Rekomendowane odpowiedzi