ByQ94 Napisano 9 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam Serdecznie jakieś osoby z Bydgoszczy i okolić chętni na pokręcenie ? Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza
rysib Napisano 11 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2017 Obecny. 1 Odnośnik do komentarza
iza Napisano 13 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłaszam się 1 Odnośnik do komentarza
zaciej Napisano 15 Maj 2017 Udostępnij Napisano 15 Maj 2017 Chętnie się dołączę Odnośnik do komentarza
Roto Rito Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Witam Masz w okolicy Bydgoszczy jakąś bezpieczną trasę? Kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza
Innominates Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Co to jest bezpieczna trasa? Odnośnik do komentarza
rysib Napisano 9 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwiec 2017 Cześć. Po wyjeździe z Bydzi od strony Osowej Góry, masz dość długą trasę ścieżką rowerową. Jest bezpiecznie, ale poniżej 100 km. Odnośnik do komentarza
Innominates Napisano 18 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwiec 2017 A autostrady rowerowe w lasach są bezpieczne? Odnośnik do komentarza
rysib Napisano 20 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwiec 2017 To zależy, możesz na Miśków z quadami się natknąć. A wtedy to rożnie bywa. Odnośnik do komentarza
ByQ94 Napisano 20 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwiec 2017 (edytowane) Dnia 5.06.2017 o 19:36, Roto Rito napisał: Witam Masz w okolicy Bydgoszczy jakąś bezpieczną trasę? Kiedy i gdzie? Zielony szlak około 20 km w puszczy bydgoskiej. Są też szlaki 10 i chyba 15 km. Przy barze kogut się zaczyna. Niedaleko lotniska. Masz takie słupy zielono białe na których jest kierunek. Super trasa moim zdaniem bardzo bezpieczna z Bydgoszczy do koronowa. Trasa około 50 km ale oddzielona droga rowerowa od ulicy Edytowane 20 Czerwiec 2017 przez ByQ94 Odnośnik do komentarza
Boczek Napisano 9 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipiec 2017 Tę trasę 50km, to naliczyłeś ,bydgoszcz - koronowo i powrót tą samą ścieżką? Odnośnik do komentarza
ByQ94 Napisano 10 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 60 km w dwie strony ale dojechałem do miasta i zawracałem Odnośnik do komentarza
Boczek Napisano 10 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipiec 2017 A tam na Kotomierz Nekla i Borzenkowo jak tam wygląda? Coś się orientujesz ? Odnośnik do komentarza
ByQ94 Napisano 11 Lipiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipiec 2017 Jeszcze tam nie jechałem zobacz post z trasami kujawsko-pomorskimi. Wrzuciłem trasę jedną. Ogólnie pod mtb polecam zielony szlak w puszczy bydgoskiej. Dzis lub jutro dam trasę rekreacyjną Odnośnik do komentarza
jpablo Napisano 17 Sierpień 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpień 2019 Witam i zgłaszam się - okolicze Bydgoszcz, a konkretniej na południe, mieszkam obok Rynarzewa. Po 2 latach przerwy (kupno działki, budowa domu, wprowadzenie się, urządzanie itd. w pip czasu to zajmuje) wracam do jazdy rowerem. Najbardziej pasuje mi XC oraz ten nowy tzw. Trail. Koza jaką posiadam to obecnie Scott Scale 970 z 2013 roku, ale przymierzam się bardzo mocno do kupna pierwszego w życiu fulla do XC/Trail - co pewnie niedługo nastąpi Zaczynam powoli odkrywać okoliczne tereny, od wczoraj razem z aplikacją Naviki (całkiem fajna sprawa do wyznaczania tras). Natomiast jeśli ktoś zna fajne technicznie, zróznicowane terenowo trasy na południe od Bydgoszczy, gdzie można pośmigać to chętnie się z nimi zapoznam. Zresztą zawsze można wziąść rower w auto i gdzieś podjechać. Pozdrawiam, Pablo Odnośnik do komentarza
Rafalbdg Napisano 1 Maj 2020 Udostępnij Napisano 1 Maj 2020 Siema No to jestem. Powrót na rower po kilku latach, także forma raczej zerowa, ale jakby ktoś chciał się przejechać to chętnie Odnośnik do komentarza
barto125 Napisano 1 Lipiec 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipiec 2020 Witam. Forum śledzę od daaawna, w końcu się zarejestrowałem, powrót na rower po 2 latach przerwy, brzuch duży, forma zerowa, póki co kręcę po 15-20 km po płaskim, oby tylko lepiej było. Odnośnik do komentarza
Marcan24 Napisano 2 Lipiec 2020 Udostępnij Napisano 2 Lipiec 2020 Jeśli chodzi o trasy bardziej leśno/terenowe (20-50km) to z miłą chęcią też się zgłaszam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi