Skocz do zawartości

Bydgoszcz Zgłaszamy Się

ByQ94

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 5.06.2017 o 19:36, Roto Rito napisał:

Witam Masz w okolicy Bydgoszczy jakąś bezpieczną trasę?  Kiedy i gdzie? 

Zielony szlak około 20 km w puszczy bydgoskiej. Są też szlaki 10 i chyba 15 km. Przy barze kogut się zaczyna. Niedaleko lotniska. Masz takie słupy zielono białe na których jest kierunek. 

Super trasa moim zdaniem bardzo bezpieczna z Bydgoszczy do koronowa. 

Trasa około 50 km ale oddzielona droga rowerowa od ulicy 

20160803_172253.jpg 20160709_153438.jpg Edytowane przez ByQ94

Jeszcze tam nie jechałem zobacz post z trasami kujawsko-pomorskimi. Wrzuciłem trasę jedną. Ogólnie pod mtb polecam zielony szlak w puszczy bydgoskiej. Dzis lub jutro dam trasę rekreacyjną ;)

Witam i zgłaszam się - okolicze Bydgoszcz, a konkretniej na południe, mieszkam obok Rynarzewa. Po 2 latach przerwy (kupno działki, budowa domu, wprowadzenie się, urządzanie itd. w pip czasu to zajmuje) wracam do jazdy rowerem. Najbardziej pasuje mi XC oraz ten nowy tzw. Trail. Koza jaką posiadam to obecnie Scott Scale 970 z 2013 roku, ale przymierzam się bardzo mocno do kupna pierwszego w życiu fulla do XC/Trail - co pewnie niedługo nastąpi :D

Zaczynam powoli odkrywać okoliczne tereny, od wczoraj razem z aplikacją Naviki (całkiem fajna sprawa do wyznaczania tras). 
Natomiast jeśli ktoś zna fajne technicznie, zróznicowane terenowo trasy na południe od Bydgoszczy, gdzie można pośmigać to chętnie się z nimi zapoznam.

Zresztą zawsze można wziąść rower w auto i gdzieś podjechać.

Pozdrawiam,

Pablo

Siema :)
No to jestem. Powrót na rower po kilku latach, także forma raczej zerowa, ale jakby ktoś chciał się przejechać to chętnie :)

Witam. Forum śledzę od daaawna, w końcu się zarejestrowałem, powrót na rower po 2 latach przerwy, brzuch duży, forma zerowa, póki co kręcę po 15-20 km po płaskim, oby tylko lepiej było.