Kubeks_ Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Witam mam pytanie czy kupowac https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-rock-shox-judy-silver-tk-pd21253/?v_Id=155110&gclid=Cj0KCQjwn4qWBhCvARIsAFNAMiidreZxWlJnXhaw4hAT55wmgMP_Ub8DCt-CrxTlgnL-_B-gvwPmdooaAirfEALw_wcB (ROCK SHOX Judy Silver TK) posiadam rower Octane One ktory ma kola 26" a amor jest pod 27,5", wiec pytanie jest nastepujace: czy ten amor wejdzie mi do kola 26"?
vdcmike Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Raczej koło do tego widelca Kwestia standardu piasty. Swoją drogą jeśli mogę coś zasugerować to nie kupuj nic co ma silver z RS - stalowe golenie górne, szybko złazi powłoka, zaniedbany bedzie rdzewial wewnątrz. Od judy silver lepszy bedzie manitou markhor (w podobnej cenie).
Kubeks_ Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Opublikowano 4 Lipca 2022 a moze polecilbys jakis amor do 600-800zl? ten co powiedziales 1200zl kosztuje... szukam amortyzatora, najlepiej rock shox'a w takiej cenie jaka napisalem u gory. pozdrawiam
vdcmike Opublikowano 5 Lipca 2022 Opublikowano 5 Lipca 2022 Z nowych do 800zł tylko takie padło jak judy silver.
Rekomendowane odpowiedzi