Ziomektomek Opublikowano 24 Czerwca 2022 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Miałem takie siodełko jak w linku ale się połamało i muszę kupić nowe. To jest niewygodne, to nie rower miejski tylko mtb ale chyba znajdzie się coś wygodniejszego. Szukam normalnego siodełka podobnego do tego tak do 50 zł ale wolałbym mniej wydać. Nie chcę kupować kota w worku, da ktoś linki do aukcji z takimi siodełkami? https://allegrolokalnie.pl/oferta/siodelko-rowerowe-romet-nowe
revolta1 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Ciężko odpowiedzieć na takie pytanie .każdy z nas ma inny tylek ,inaczej rozmieszczone kosci .jeden będzie potrzebował siodelka tej szerokości drugi innej .jeden twarde drugi miękkie. Ja używam dość twardego siodla i szerokość 135mm inny znów woli miękka kanapę.
Ziomektomek Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2022 3 minuty temu, revolta1 napisał: Ciężko odpowiedzieć na takie pytanie .każdy z nas ma inny tylek ,inaczej rozmieszczone kosci .jeden będzie potrzebował siodelka tej szerokości drugi innej .jeden twarde drugi miękkie. Ja używam dość twardego siodla i szerokość 135mm inny znów woli miękka kanapę. Dobra, ale o moim każdy mówił że jest nie wygodne, raczej każdy będzie zgodny czy dane siodelko jest wygodne czy nie, niezależnie od anatomii, ja jestem szczupły. Polecisz coś? Przy okazji, każde siodelko mtb jakie zamontuję będzie pasowało czy nie każde da się zamontować?
revolta1 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Opublikowano 24 Czerwca 2022 34 minuty temu, Ziomektomek napisał: Dobra, ale o moim każdy mówił że jest nie wygodne, raczej każdy będzie zgodny czy dane siodelko jest wygodne czy nie, niezależnie od anatomii, ja jestem szczupły. Polecisz coś? Przy okazji, każde siodelko mtb jakie zamontuję będzie pasowało czy nie każde da się zamontować? To jak masz taką teorie .to powiem ci ze w budżecie 50 zł nie znalazłem siodla wygodnego . Tanie z słabych materiałów, źle wyprofilowane ,słaby plastik konstrukcja Ile będziesz spędzał czasu na tym siodelku .? Dojazdy do pracy 30minut ?czy kilka godzin na przyjazdzkach ?
Ziomektomek Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2022 32 minuty temu, revolta1 napisał: To jak masz taką teorie .to powiem ci ze w budżecie 50 zł nie znalazłem siodla wygodnego . Tanie z słabych materiałów, źle wyprofilowane ,słaby plastik konstrukcja Ile będziesz spędzał czasu na tym siodelku .? Dojazdy do pracy 30minut ?czy kilka godzin na przyjazdzkach ? Dzięki że się rozejrzałeś. Teraz to raczej dojazdy kilkadziesiąt minutowe. Chociaż nadal chcę aby był do mtb, podobny do starego tylko wygodniejszy. Często nie będę korzystał i rower kosztował ok 1350 parę lat temu to nie wiadomo czego i nie wiadomo za ile nie szukam. Ale jak tak mówisz to możesz coś droższego pokazać. Myślę że to chodzi głównie o konstrukcję aby był dla mnie wygodny. Siedziałem na starych tańszych mtb i wygodniej było.
revolta1 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Opublikowano 24 Czerwca 2022 3 godziny temu, Ziomektomek napisał: Dzięki że się rozejrzałeś. Teraz to raczej dojazdy kilkadziesiąt minutowe. Chociaż nadal chcę aby był do mtb, podobny do starego tylko wygodniejszy. Często nie będę korzystał i rower kosztował ok 1350 parę lat temu to nie wiadomo czego i nie wiadomo za ile nie szukam. Ale jak tak mówisz to możesz coś droższego pokazać. Myślę że to chodzi głównie o konstrukcję aby był dla mnie wygodny. Siedziałem na starych tańszych mtb i wygodniej było. Wiesz co u nas dwóch chłopaków dojeżdża na lidlowych siodelkach tych wąskich i sobie chwalą może spróbuj. Zmieścisz się w budżecie, bezproblemową gwarancja 2 lata jeszcze odzyskasz kasę https://www.lidl.pl/p/wittkop-siodelko-rowerowe-z-pianka-memory/p100343670
Rekomendowane odpowiedzi