trollu Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć. Przedstawiam mojego drugiego 29era - chociaż ten w przeciwieństwie do fuela, którego mam od niedawna - jest u mnie już rok Jest to X-caliber 7 z 2016 roku, rama 19.5 Widelec - RS XC30, 100mm skoku. Napęd 3x9 - przerzutki Acery, hamulce shimano M315, reszta komponentów bontrager - w sumie nic się nie zmieniło w stosunku do fabrycznej specyfikacji poza gripami i pedałami - na foto grubsze gripy (które teraz są na fuelu) i platformy exustara. 2 podkładki powędrowały nad mostek. Po roku jazdy (zimą także) mogę polecić każdemu ten model - osprzęt w tym szału nie robi ale wszystko można wymienić. Rama - jej geo i pozycja mi bardzo odpowiada, solidna. Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez trollu
malkontent Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Na pierwszym zdjęciu zamek w Olsztynie?
trollu Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 tak, obydwa zdjęcia z jednego wypadu
egzo23 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Witam! Zaraz się pewnie Suqub pojawi i zakładamy temat o zegarkach Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi