Skocz do zawartości

TREK X-CALIBER 8

adisb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firma TREK i model TREK X-CALIBER 8 w cenie 2850 zł czy warto? (napęd 2x10).

Opublikowano

Ja kupywalem treka x caliber 9 z roku 2015 . w roku 2016 za te same pieniadze czyli 2850zl z alledrogo 

Opublikowano

Fajnie, że trafiłeś tanio 9 z allegro ale nie traktowałbym tego jako regułę ;) Jedni na treki targowali 20% zniżki a inni nawet 5% nie dostawali. 

Wg mnie cena ok jak za 8, 1k mniej niż cena z www treka

Opublikowano

Jak najbardziej ok. Ja w zeszłym tygodniu oglądałem 9 i dostałem rabat 300 zł tj. zeszli z 4299 do 3999 plus konwersja na tubeless.

Opublikowano

malkontent - ale jaki rocznik modelowy?

2016 czy 2017 nie różniły się niczym - model na rok 2018 (który jest już w sklepach) to zupełnie inny rower - boost, taper, kosmetyczne zmiany w geometrii 

o ile jeszcze gdzieś są "stare" wersje to można je targować właśnie ze względu na nowy model.

Opublikowano
18 minut temu, trollu napisał:

malkontent - ale jaki rocznik modelowy?

2016 czy 2017 nie różniły się niczym - model na rok 2018 (który jest już w sklepach) to zupełnie inny rower - boost, taper, kosmetyczne zmiany w geometrii 

o ile jeszcze gdzieś są "stare" wersje to można je targować właśnie ze względu na nowy model.

Stary model. Nowy kosztował sporo więcej. 

Opublikowano

9Ka na 2018r kosztuje 5.8k jestem w szoku ? tyle ze jak piszesz to zupelnie inny rower .

MojA 9ka z 2015r

20170505_173045-02.jpeg
Opublikowano

nowa 9 ma lepszy osprzęt niż stara ale różnica w cenie nowych 8 i 9 jest niezrozumiała 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W cenie X caliber 9 udało mi się namierzyć superfly 5. Koniec sezonu i zaczęły się obniżki cenowe z 5600 na 4000 za rocznik modelowy 2016 (za chwilę byłby 2 letni).

Decyzja była szybka, nowa zabawka już zamieszkała w moim garażu.