Yxz Napisano 4 Czerwiec Udostępnij Napisano 4 Czerwiec Witam, mam pytanie czy w suntourze xcr 34 jest możliwe zwiększenie skoku? Grzebałem w nim ostatnio i zauważyłem że nie ma fabrycznie pod sprężyną tych podkładek. Czy są one jedynym wyjściem do zmiany skoku? Odnośnik do komentarza
ACTIVIA Napisano 11 Czerwiec Udostępnij Napisano 11 Czerwiec Tam na popychaczu tłoka powinny być otwory z mozliwościa przebicia nita na inny otwór. Podkładki zmiany skoku występowały głównie w XCR-ach spręzynowych Odnośnik do komentarza
Yxz Napisano 14 Czerwiec Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwiec Nic na tym popychaczu nie ma. Tylko śruba imbusowa na górze a na dole miejsce na śrubę Odnośnik do komentarza
ACTIVIA Napisano Środa o 20:42 Udostępnij Napisano Środa o 20:42 A czy masz podkładke miedzy sprężynami a tym łebkiem. Jeśli jest to o takiej długosci jaka ona jest to po wyciagnięciu zwiększysz skok Odnośnik do komentarza
Yxz Napisano Czwartek o 11:43 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 11:43 Jest tam bardzo cienka podkładka, około 3-4 milimetry. Taka sama jest też pomiędzy twardszą a miększą sprężyną. Odnośnik do komentarza
vdcmike Napisano Czwartek o 12:34 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:34 Zrób zdjęcie. Zaoszczędzisz czas swój i masz. 1 Odnośnik do komentarza
ACTIVIA Napisano Czwartek o 21:02 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:02 Nie chodzi tu mi o to co łączy sprężyny albo o tą cieńka gumowa podkładka. Chodzi tu o podkładkę miedzy łebkiem popychacza a sprężyne, - czy cos tam masz wsadzone Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi