Yxz Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witam, mam pytanie czy w suntourze xcr 34 jest możliwe zwiększenie skoku? Grzebałem w nim ostatnio i zauważyłem że nie ma fabrycznie pod sprężyną tych podkładek. Czy są one jedynym wyjściem do zmiany skoku?
ACTIVIA Opublikowano 11 Czerwca 2022 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Tam na popychaczu tłoka powinny być otwory z mozliwościa przebicia nita na inny otwór. Podkładki zmiany skoku występowały głównie w XCR-ach spręzynowych
Yxz Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2022 Nic na tym popychaczu nie ma. Tylko śruba imbusowa na górze a na dole miejsce na śrubę
ACTIVIA Opublikowano 22 Czerwca 2022 Opublikowano 22 Czerwca 2022 A czy masz podkładke miedzy sprężynami a tym łebkiem. Jeśli jest to o takiej długosci jaka ona jest to po wyciagnięciu zwiększysz skok
Yxz Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2022 Jest tam bardzo cienka podkładka, około 3-4 milimetry. Taka sama jest też pomiędzy twardszą a miększą sprężyną.
vdcmike Opublikowano 23 Czerwca 2022 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zrób zdjęcie. Zaoszczędzisz czas swój i masz. 1
ACTIVIA Opublikowano 23 Czerwca 2022 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Nie chodzi tu mi o to co łączy sprężyny albo o tą cieńka gumowa podkładka. Chodzi tu o podkładkę miedzy łebkiem popychacza a sprężyne, - czy cos tam masz wsadzone
Rekomendowane odpowiedzi