arwo Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam. Czy ktoś moze się wypowiedzieć na temat kasety jak w temacie ( 11-46 )? chcualbym ja zamontować do przerzutki M8000. pozdrawiam
Franz Mauer Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Bardzo dobra fajnie stopniowana, co zapewnia płynność biegów. Same kasety Sunrace może nie są demonami wagi, ale za to są bardzo wytrzymałe dobrze współpracuja z łańcuchami Shimano, KMC.
arwo Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Właśnie stopniowanie kasety mi pasuje dużo bardziej niż to moim zdaniem nie trafione w shimano 11-46. A jak wygląda kultura pracy?
Franz Mauer Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Bardzo przyjemna. Szczerze mówiąc nie widze różnicy między nią a shimano SLX. O ile się nie mylę szerokosć kasety Sunrace różni się od Shimano i przy stosowaniu wymiennego kompletu kół np. z kaseta Shimano trzeba regulować przerzutkę tylną. ale to chwila moment i nie wszystkich dotyczy.
dominikmtb Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Mam ją i polecam, ścigam się i nie widzę zastrzeżeń, polecam!!
Rekomendowane odpowiedzi