Mochi Opublikowano 28 Maja 2022 Opublikowano 28 Maja 2022 Czy ktoś może mi powiedzieć czy ten rower będzie dobry np. do lasku Wolskiego i na jakieś małe hopy. I czy ten tylni amortyzator w ogóle coś działa czy jest tylko dla szpanu. Mam 13 lat i zastanawiam się nad kupnem ale jeśli masz dla mnie jakieś inne propozycje w tej półce cenowej to jestem otwarty
kubazal Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Posiadam rockridera st900s od około roku jak narazie jestem bardzo z niego zadowolony(odpukać). Jeśli chodzi o tylni damper mi chodzi bardzo dobrze ale trochę brakuję w nim regulacji odbicia. Mój kolega kupił gianta za 7k czy 8 k i ogólnie po jakimś czasie jazdy zaczął mieć luzy itp. (było dokręcane w serwisie wszystko) a w rockriderze takich luzów nie posiadam a naprawdę jężdżę na nim często. Wiadomo ten rower nie jest stworzony do DUŻYCH skoków ale na traskach da sobie radę na spokojnie. Tylko na minus jest lakier bo bardzo się rysuję. 1
Mochi Opublikowano 1 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2022 11 godzin temu, kubazal napisał: A 4200zł to się teraz dobra cena? Bo chyba kiedyś kosztował 3600 ale nie jestem pewien
Rekomendowane odpowiedzi