Skocz do zawartości

Deore xt SLT8000

Gaban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy manetka deore xt do trekingu różni się czymś oprócz ilości przełożeń od deore xt do mtb bo chciałbym zmienić napęd ale zależy mi na 10 przełożeniach z tyłu pozdrawiam

Opublikowano

Ma standardowo zontegrowany monitorek (gear display).

Opublikowano (edytowane)

Tak to wiem ale chodzi mi o to czy trekingowa manetka będzie dobrze działać z przerzutką deore xt do mtb tzn czy nie jest jakaś delikatniejsza lub coś w tym stylu dzięki z góry za odpowiedź bo zamówiłem i nie wiem czy montować czy zwracać 

Poniżej wklejam moje zamówienie z prośbą o opinie czy to wszystko będzie że sobą idealnie hulać

Przerzutka tylna SHIMANO Deore XT RD-M786 czarny / Długość wózka: długi - SGS / Ilość rzędów: 10 / Mocowanie: rama z hakiem1 dzień1309.99 PLN

Manetka SHIMANO Deore XT SL-T8000 czarny / Ilość rzędów: 10 / Montaż: prawa1 dzień1260.99 PLN

Manetka SHIMANO Deore XT SL-T8000 czarny / Ilość rzędów: 3 / Montaż: lewa1 dzień1269.99 PLN

Łańcuch SHIMANO XT CN-HG95 srebrny / Ilość ogniw: 116 / Ilość rzędów: 10 / Wersja opakowania: standard1 dzień1116.99 PLN

Pomóżcie bo czas na zwrot upływa🙏

Edytowane przez Gaban
Opublikowano

Skoro wersja trekkingowa ma monitorek to ja chyba taką mam - moim zdaniem funkcjonalność jest taka sama. Przerzuca biegi po 2-3 przełożenia na raz, działa bardzo sprawnie i bezproblemowo.

Chociaż ten monitorek to chyba jednak nie tylko w trekkingu był stosowany.