Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Piszę troche ku przestrodze. Na ostatniej trasie trzymałem tel. w tylnej kieszeni koszulki rowerowej. Kiedy go wyjąłem, okazało sie że jest rozwalona szyba, ewidetnie punktowe uderzenie. Stało sie to prawdopodobnie jak stalem rozkrakiem nad rama przed siodelkiem. Siododełkiem pewnie dobiłem na tyle mocno do ekranu i że się rozsypal Ech te nowoczesne telefony !
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ja sobie tak ostatnio siniaka nabiłam.
Papynsky Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Też dzisiaj przypadkiem docisnąłem telefon siodełkiem, jednak nic się nie stało. W Twoim przypadku, to musiało być na prawdę mocne dotknięcie.
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Co najciekawsze to nawet nie pamietam żebym aż tak mocno uderzył tym siodełkiem.
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ja też nie byłam świadoma, że tak mocno strzeliłam kuprem w siodełko. Dopiero mąż się spytał - Skąd masz takiego siniaka?
Rekomendowane odpowiedzi