Sepior Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dzięki za informację, dzisiaj sprawdzę.
krabolek Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam, odświeżę temat, jaki obecnie polecacie czujnik kadencji i prędkości 2w1? Musi współpracować z Endomondo. Kupiłem chiński, ale niestety nie chce on gadać z endo. Niby się łączy, ale nie pokazuje kadencji.
Eldo Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Mam altualnie na stanie nowy czujnik 2in1 Sigma Duo (kadencja + predkosc) nie uzywany bo korzystam z innego. Laczy sie po bt i ant+ z tego co pamietam sprobuje odpalic go z endomondo na iphone i dam znac 😏
krabolek Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Ok czekam w takim razie na odpowiedź, chętnie kupie jeśli będzie działać.
Sepior Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Ja używam MAGENE Czujnik prędkości lub kadencji 2w1 BT ANT+ i niestety nie che współpracować z Endomondo. Używam do z inną aplikacją PANOBIKE i bez problemu działa więc to jest wina po stronie Endomodo. Po ostatniej aktualizacji Endomodo mam też problem z pulsometrem Polar, a działał poprawnie przed aktualizacją a także działa poprawnie z PANOBIKE, więc coś musieli sknocić w Endomodo.
Eldo Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 A w ktorym miejscu spoarowac czujnik z endomondo przez BT (iphone) bo ja nie widze w ustawieniach.
Eldo Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 To pod ios nie ma opcji kadencji i predkosci tylko pulsometr
krabolek Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Dziwne... No cóż, bez sprawdzenia nic nie zdziałamy
Eldo Opublikowano 10 Lipca 2018 Opublikowano 10 Lipca 2018 Postaram się odkopać xperie na androidzie i uruchomić czujnik 😉
Eldo Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 6 godzin temu, krabolek napisał: Napisałem priv Odpisałem 😏
mortiiss Opublikowano 24 Czerwca 2019 Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) I jak się spisuje takie rozwiązanie, chciałem jakiś czyjnik do roweru dokupić, bo gołe dane z GPS'a w telefonie są mało wiarygodne ;D. Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez mortiiss literówka
Gość Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 Mam pytanie czy da radę połączyć Endomondo ze strava tak by pojawiły się na stravie treningi które są zapisane na endomondo ?
Eddek Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 Bezpośrednio nie. Tylko przez zewnętrzne API, jak Tapirik. Można też ręcznie eksportować plik z Endo i importować do Stravy.
Eddek Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 W endo otwierasz opcje aktywności: Eksportujesz jako GPX: W Stravie dodajesz aktywność ( taki + koło avatara na górnej belce): I wybierasz, że z pliku:
Gość Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udało mi się zrobić synchronizacje przy pomocy aplikacji
SiwyBDG Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 Czy tylko ja nie mogę sobie poradzić z Endomondo i ANT+ czy endomondo już tego nie wspiera ? Brak w aplikacji możliwości uruchomienia ANT+ Reinstalowałem czyściłem dane i nic...
SiwyBDG Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 Mam ANT+ na innych aplikacjach działa. Problem w tym że Endomondo wykrywa czujniki Bluetooth, a mój ma tylko ANT+
Bwebikg Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 @nctrns tu chyba nie chodzi o telefon z ANT+ a o Endomondo, w którym nie można już parować czujników ANT
darek.s Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Ostatnio zakupiłem na Ali dwa czujniki Magene - tetna i kadencji. jeśli chodzi o tętno działa zarówno z Endomondo jak i Sportracke czy Urban Biker. kadencja tylko na Urban biker. endomondo czy sportracker niby wykrywaja czujnik kadencji ale nic nie pokazuja... Urban Bikerto fajna aplikacja i daje najwięcej informacji ale wykresy nie sa nałozone jeden na drugi jak w przypadku endomondo... czy jest szansa by mój czujnik kadencji magene zadziałał z endomondo? Bo czujnik tetna tej samej firmy nie ma z tym problemu.
KonradTrek800 Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Mam 3 czujniki Magene i idealnie współpracują z Wahoo. Przetestowałam kilka programów i Wahoo jest the best. Oczywiście wszystko na smartfonie.
Rekomendowane odpowiedzi