piotro83 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam, Chciałbym podarować rowerek dla chłopca z Ukrainy ale totalnie nie wiem jakie części kupić a mianowicie rowerek ma hamulce w strasznym stanie przód i tył. Linki, vbrake i rączki hamulca. Podobno ważna jest wielkość rączek hamulca. Rowerek to 12 calowe kółka (tak jak na zdjęciach). Rowerek nie jest w najlepszym stanie wizualnym bo jeździł mój syn ale ten chłopiec z Ukrainy gdy go zobaczył to był zaczarowany także pomóżcie proszę dobrać części bo chciałbym mu go zrobić i dać najszybciej. Super byłoby gdyby ktoś podał linki do część które mam kupić. Linka hamulca to obojętnie jaka długość? czy np taka starczy? https://allegro.pl/oferta/saccon-linka-hamulca-przod-850-mm-galwanizowana-9828203563?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aqueryandcategory&bi_c=YmYyNTNiODgtYzAyZi00YjRmLWE2MmQtZDVkZTdmNTFlZTMwAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=eb710bc8-ddbf-4989-8fc3-05ab3d4d1359 Kompletowanie: Linka hamulca przód: panczerz linki przód: Linka hamulca tył: Panczerz hamulca tył: rączka hamulca przód: rączka hamulca tył: fajka hamulca tył: vbrake przód: vbrake tył: czy coś jeszcze? Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez piotro83
Rekomendowane odpowiedzi