Skocz do zawartości

Czy warto cannondale f900 za 900zł?

Battttek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o szybką doradę ponieważ jestem na rano umówiony na oględziny

A wiec mam do kupienia za 900 zł cannondale f900 1998r tak mi się wydaje rama tylko pod vbrake rama bez wgniotek jedynie drobne ryski, osprzęt xt przerzutka tył, hamulec tył, przerzutka przednia DX,  korba accent ale i tak moja by poszła,klamko manetki shimano vmax, przedni zacisk smimano nexave i tu niestety oryginalny fatty zmieniony na fatty ultra tylko pod tarcze jedna obręcz zac 2000 druga taquila mach1 piasty wiem jedynie że shimano. Rower jest kompletny i zadbany. Proszę o szybką poradę do rana czy warto wydać na niego te 900 zł ponieważ polski rynek jest ubogi w klasyki cannondale i nie orientuję się, czy może poczekać? Jeśli tak to na co zwrócić uwagę przy tej ramie i amorze? 

Opublikowano

Pomyłka była w modelu napisałem f900 a chodziło mi o f500 A więc rower już rano zakupiony za 800 utargowalem szczerze headshock fajna sprawa jazda na tym rowerze jest szokująco przyjemna, mam inne rowery ale na tym cannondale wyjątkowo jakoś lekko mi się jeździ jest bardzo zadbany nawet miał założone oponki z 99 r podobno pierwszy właściciel. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu i napewno będę na nim często jeździł ogólnie wszystko igła jedynie wolnobieg do nasmarowania bo metaliczne chodzi nawet nie wymaga gruntownego serwisu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podziel się fotkami, myślę, że wiele osób będzie wdzięczna jak umieścisz opis w dziale Nasze rowery