Biker123 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zastanawiam się nad kupnem cub'a , a ghosta Aktualnie Ghost kosztuje 4100zł w Centrum rowerowym , a Cuba mogę dostać w pobliskim sklepie rowerowym za 4199. Którego wybrać? Mam 178cm wzrostu. Jakieś inne propozycje? BUDŻET 4300zł i ani grosza więcej
Łukasz82 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Posiadam Kato 7, rama jest taka sama. Z tego co widzę w 9-tce jest korba XT, przednia przerzutka jak i hamulce. Amor taki sam. Według mnie geometria bardziej turystyczna. Ja obniżyłem mostek o wszystkie podkładki i dodatkowo obróciłem go o 180 stopni. Jak również siodełko cofnąłem do granicy ustalonej przez producenta. W Cube trochę lepszy amor ale gorsze hamulce niż w Kato. Dane producenta wskazują że Cube jest delikatnie cięższy. W Cube linki poprowadzone są wewnątrz ramy. Kato ma wszystkie na zewnątrz. Zmierz sobie przekrok bo sam wzrost to za mało. A tak poza wszystkim to nie ten dział. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez Łukasz82
Rekomendowane odpowiedzi