ludojad Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dzień dobry! Zachęcony sukcesem mojego poprzedniego projektu opisywanego na forum postanowiłem złożyć nowy w celach sprzedażowych. Będzie to Viner. Włoska marka bardzo popularna w latach 70 do 00, którą przejęli potem Wyspiarze. Na 70 rocznicę istnienia firmy wypuszczono model Settana, który będzie tu grał główną rolę. Założenia projektu: Szosa dla osoby z równie mocną nogą co portfelem Szosa dla osoby, która chce być pytana przez kolegów na Giantach "Ej, co to jest!?" (P.S nie mam nic do Giant'a, są bardzo spoko ) Aero Poniżej 8kg Możliwość zastosowania w półprofesjonalnych zawodach jak i codziennych treningach. Żywa lecz nieoczojebna kolorystyka Pełna Ultegra 6800 To mój setny post na forum więc miało być coś fajnego. Jak pod tym postem będzie odpowiednio dużo "Lubię To!" powiedzmy 20, to jak się wszystko uda nakręcę video recenzję i wyślę do @SzajBajk z efektem końcowym. Pozdrower! 4
Stryjek Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Żeby było dużo polubień to musi być dużo ładnych zdjęć Na razie nie ma nad czym wzdychać
ludojad Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dziś ponoć kurier ma zawitać to coś wrzucę. W czasie pisania rower istniał tylko w excelu
ludojad Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Póki co wygląda to tak Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez ludojad
ludojad Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Rower skończony i zrobiłem pierwszą krótką jazdę. Chodzi jak złoto, a Ultegra robi wrażenie lekkością działania Specka: Rama: Viner Settana 70th Anniversary white/blue carbon Koła: Vision Team 35 + Hutchinson Fusion 5 folding 25c Grupa: Pełna Ultegra 6800 Kokpit: Deda Zero + owijka Selcof Whte Siodło: San Marco Concor Rozmiar 56 Waga 7,9 kg (bez pedałów) @Stryjek Tym razem więcej fot! Pozdrower! Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez ludojad 8
maciek1986pl Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Na jaką kwotę trzeba być uzbrojonym?:)
Puncu Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 4 posty i rower gotowy? Ja swój rower składałem 3 lata i lekko 100postów przy tym było
ludojad Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2017 51 minut temu, maciek1986pl napisał: Na jaką kwotę trzeba być uzbrojonym?:) 1999 CHF 42 minuty temu, Puncu napisał: 4 posty i rower gotowy? Ja swój rower składałem 3 lata i lekko 100postów przy tym było Gdyby nie zestaw rurek do przeprowadzania linek wewnątrz ramy pewnie skończyłoby się tak samo
lukas_78 Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Hej, Ludojad powiedz mi , jak jakościowo wypada ta rama? Wszystko ok?
ludojad Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Opublikowano 15 Marca 2018 Cześć @lukas_78 , To jedna z lepszych z jaką miałem do czynienia. Od sztywności po malowanie. Jedyne z czym trzeba się pogodzić to customowa sztyca, którą w dodatku się przycina
supersam Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @ludojad W zestawie z ramą przychodzą dwa kliny ze śrubami do regulacji, większy jest na pewno do unieruchomienia sztycy w ramie. Jednak nie wiem do czego jest ten mniejszy?
ludojad Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Oba są do unieruchomienia tzn. klin składa się z dwóch części. I o ile dobrze kojarzę to też jeden taki klin mi został. Zastanawiałem się czy on nie jest do tego, że jak jakimś cudem chcesz mieć tam okrągłą zwykłą sztyce to wrzucasz ten klin z drugiej strony.
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Bałbym się jeździć, żeby nie zepsuć. Jest piękny, przez duże "P"!!!
Rekomendowane odpowiedzi