sadixowy Opublikowano 18 Stycznia 2022 Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Czy ktoś może polecić jakieś dobre okulary rowerowe z możliwością wkładki korekcyjnej - i aktualnie przetestowane wraz z tą wkładką? Mam obecnie model Arctica S198, jednak przy patrzeniu pod jakiekolwiek światło - źródła światła duplikują się, jest to strasznie męczące (zdjęcie efektu dodane do posta) Dodam, że z powodu specyficznej wady wzroku nie mogę nosić soczewek. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez sadixowy
liftlodz Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Hmm ... też mam wadę wzroku i po prostu jeżdżę w okularach .Nie wiem po co używać specjalnych rowerowych okularów z wkładką korekcyjną.
Chertan Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Również jeżdżę w okularach, aktualnie dość szerokie Oakley Holbrook, nie zasłaniają dobrze z boku, ale jak dla mnie jest ok
Tytan Opublikowano 22 Maja 2022 Opublikowano 22 Maja 2022 Ja również jestem na tym etapie , zwykłe okulary średnio się sprawdzają wiatr powoduje częste łzawienie , myślałem nad Rockbros 10141 ?
Krzysiek744 Opublikowano 23 Maja 2022 Opublikowano 23 Maja 2022 Jak rozumiem szkła do wkładki korekcyjnej po prostu kupuje się u optyka?
sadixowy Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Opublikowano 23 Maja 2022 Wracając do tematu - kupiłem tripout infinity, wkładki korekcyjne wraz ze szkłami zamawia się u nich. Wszystko ładnie pięknie, nie ma żadnych dubli świetlnych ani flar. Dzięki zapisowi do newslettera dostałem 15 procent zniżki.
Rekomendowane odpowiedzi