olexander Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Siemanko, interesują mnie koła coś w typie zippów, ale są bardzo drogie, nie ma tańszego zamiennika lub innego rozwiązania?
Filipeu Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Panie, mam ten sam problem, nie ma jakiś obudów po prostu do tego?
Franz Mauer Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Popatrzcie na ofertę Saroni-Jagu. Oni produkują koła karbonowe na wzór ZIPP w cenie o połowę niższej http://jagu-wheels.com/produkt/elite-38-c/ Szukajcie Saroni i Jagu na FB,bo tam często maja fajne promocje.
egzo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Wysokie stożki saroni są bardzo fajne. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
ludojad Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Są aluminiowe na wysokich stożkach. Fulcrum Racing Quattro, Vision team 35 albo ProLite Bracciano A42... To nie Zipp czy Lightweight, ale wygląda też fajnie przy cenie parę rzędów niższej.
KrisEr Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jeśli mówimy o stożkach "porównywalnych" do kół ZIPP to raczej karbon i chyba minimum o wysokości 40-50mm bo wtedy to ma jakiś sens. Tańsze a porządne i ładne koła można bez problemu znaleźć, ja polecam model Vinci Rapid 40/56mm. Fulcrumy Quattro są w porządku ale to jednak inna klasa kół.
Rekomendowane odpowiedzi