Blaxenn Opublikowano 3 Stycznia 2022 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Z góry wybaczcie wszystkie moje amatorskie założenia i błędy, ale nie znam się na temacie zupełnie i dlatego chciałbym zasięgnąć porady bardziej doświadczonych Chciałbym kupić tacie na prezent jakiś fajny rower, bo bardzo lubi sobie pojeździć, a że od lat używa jakiegoś kupionego za nieduże pieniądze w Decathlonie i jest aktualnie ku temu okazja, chciałbym sprezentować coś co posłuży mu przez lata Tata wzrost 181cm, waga 105kg, jeździ różne trasy, bo i jakieś przejażdżki ścieżkami po 15 czy 20km, i całodniowe eskapady na kilkadziesiąt kilometrów, gdzie jakiś czas jedzie drogą, jakiś czas ścieżkami, jakiś czas wybojami i błotem, a jakiś czas lasem. No i niestety w temacie konkretów to tyle jestem w stanie powiedzieć, bo na technikaliach się nie znam Jaki rower polecilibyście w takiej sytuacji? Starałem się szukać sam ile mogę, ale jak to bywa z amatorami, nie wiem czy patrzę na odpowiednie rzeczy więc byłbym wdzięczny za poradę Na moje oko żółtodzioba to zaciekawiły mnie MTB Rockrider XC 500 s 29" karbonowy z Decathlona za 8499zł i MTB XC 900 29'' KARBON GX EAGLE LUNAR w tej samej cenie, też z Decathlona. Na ten moment obu akurat w rozmiarze L na tatę aktualnie nie ma, ale łudzę się, że może - jeśli doradzilibyście, że to faktycznie najlepsze opcje - to uda się je jeszcze dorwać przed jego urodzinami Czy wybralibyście któryś z tych, czy coś całkiem innego? Z góry wielkie dzięki za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi