ezvvi Opublikowano 24 Listopada 2021 Opublikowano 24 Listopada 2021 zastanawiam się nad kupieniem zębadki narrow wide do mojego gianta talona 2 2021 i nie wiem czy będzie to kąpatybilne z przerzudką?
ahaja Opublikowano 24 Listopada 2021 Opublikowano 24 Listopada 2021 To jest przeznaczone do napędów 1x a nie do współpracy z przerzutką przednią. A wg specyfikacji masz korbę albo Shimano albo Prowheel 2x.
ezvvi Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) 20 godzin temu, ahaja napisał: To jest przeznaczone do napędów 1x a nie do współpracy z przerzutką przednią. A wg specyfikacji masz korbę albo Shimano albo Prowheel 2x. ja właśnie chce usunąć przerzutkę ponieważ nie mam jak szybko myć roweru a teraz breja się robi Edytowane 25 Listopada 2021 przez ezvvi
ahaja Opublikowano 25 Listopada 2021 Opublikowano 25 Listopada 2021 Jakby to była korba 3 rzędowa to można by zmienić środkowy blat na NW i jakoś to by działało. Jak jest 2 rzędowa jak u Ciebie to jak wsadzisz NW to będzie nie ta linia łańcucha.
Rekomendowane odpowiedzi