Solnik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Wózek przerzutki przedniej jest za nisko i ociera o zębatki największego blatu. Wysokościowo nie da się już podnieść obręczy razem z przerzutką. Nie wiem jak rozwiązać ten problem, bo jest on uciążliwy, cały czas słyszę jak zęby ocierają o wózek. Myślę o spiłowaniu 1mm. Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 To jest Top Swing czy Down Swing?Jeżeli down to może zmiana na top załatwi sprawe?Zrób zdjęcie ramy z przerzutką. Odnośnik do komentarza
LukasFR22 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Nic nie rób pewnie masz przerzutkę z dolnym prowadzeniem wózka czyli (down swing). Bez zdjęcia nic nie doradzimy lecz jeżeli nie da się wyżej zamontować przerzutki jedynie w grę wchodzi wymiana przerzutki z górnym prowadzeniem wózka. Ps przy wymianie na nową nie walnij się ze średnicą obejmy i ciągiem przewodu Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez LukasFR22 Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Nic nie rób pewnie masz przerzutkę z dolnym prowadzeniem wózka czyli (top swing). Bez zdjęcia nic nie doradzimy lecz jeżeli nie da się wyżej zamontować przerzutki jedynie w grę wchodzi wymiana przerzutki z górnym prowadzeniem wózka. Ps przy wymianie na nową nie walnij się ze średnicą obejmy i ciągiem przewodu Dolne prowadzenie to Down Swing. Za to obejma jest na górze. Odnośnik do komentarza
Solnik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Pomogło lekkie spiłowanie, nie miałem ochoty na nową przerzutkę Działa już dobrze i dziękuję za rady. Odnośnik do komentarza
LukasFR22 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Puncu napisał: 2 godziny temu, LukasFR22 napisał: Nic nie rób pewnie masz przerzutkę z dolnym prowadzeniem wózka czyli (top swing). Bez zdjęcia nic nie doradzimy lecz jeżeli nie da się wyżej zamontować przerzutki jedynie w grę wchodzi wymiana przerzutki z górnym prowadzeniem wózka. Ps przy wymianie na nową nie walnij się ze średnicą obejmy i ciągiem przewodu Pokaż więcej Dolne prowadzenie to Down Swing. Za to obejma jest na górze. Tak dokładnie nie wiem jakim cudem napisałem tak. Lecz napisz nam Solnik co spiłowałeś dokładnie ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi