vectoralfa Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jak ustawić w liczniku żeby wybierało automatycznie drugi rower? Jak robię według instrukcji to wyskakuje napis "sync reset" zamiast wyboru roweru.
vectoralfa Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jest druga podstawka i czujnik.
sqr Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 W instrukcji do 23.16 (czujnik prędkości taki sam) jest napisane że trzeba przycisnąć i przytrzymać na nim (czujniku prędkości) przycisk przez 5s. Może działa tak samo a przynajmniej warto spróbować (sam nie mam drugiego zestawu - jest w drodze - więc rzucam tylko pomysł) 1
agusia2721@gmail.com Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Czy licznik Sigma BC 16.16 STS CAD jest kompatybilny ze sprzętem Apple? Na stronie znalazłam informację, że tylko z Android.
M.C Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 14 godzin temu, agusia2721@gmail.com napisał: Czy licznik Sigma BC 16.16 STS CAD jest kompatybilny ze sprzętem Apple? Na stronie znalazłam informację, że tylko z Android. Jest aplikacja Sigma Link: https://apps.apple.com/us/app/sigma-link/id1147984544 Sprzęt Apple nie wspiera NFC, w taki sposób jak Android więc żadnej synchronizacji nie zrobisz. Na Androidzie używanie tej aplikacji do innej czynności niż zmiana ekranu uśpienia (można zmieniać grafiki) i tak mija się z celem czyt. nic nie tracisz.
agusia2721@gmail.com Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Dzięki za odpowiedź. Czy w takim razie mam rozumieć, że wszystkich danych z sigmy nie będę w stanie przenieść na telefon? Zostanie mi tylko możliwość przeglądania danych na liczniku?
M.C Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) @agusia2721@gmail.com dokładnie. Jeżeli dobrze pamiętam to na Androidzie jedynie dało się przenosić pojedyncze kilometry z jazd. Osobiście przestałem po dwóch razach, bo było to dla mnie bez sensu. Edytowane 15 Czerwca 2020 przez M.C
agusia2721@gmail.com Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 A masz w takim razie do polecenia jakiś inny licznik? Kompatybilny z Apple?
M.C Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 (edytowane) @agusia2721@gmail.com to już raczej musisz napisać w innym temacie, ten jest od Sigmy. Niestety, ale nie masz sprecyzowanych wymagań i ceny żebym mógł coś polecić. Wydaje mi się, że szukasz coś opartego na GPS (dużo większa cena), co by Ci samo zgrywało na platformę typu Strava. Jeżeli chcesz tylko widzieć prędkość i przejechany dystans podczas jazdy to ten licznik wystarczy, a jeżeli chcesz więcej danych i pokazany przejazd na mapce to możesz dodatkowo używać aplikacji Strava - bezpośrednio na telefonie. Nie rozumiem w jakim znaczeniu licznik miałby być kompatybilny z Apple czy Androidem. Edytowane 15 Czerwca 2020 przez M.C
Rekomendowane odpowiedzi