qwerty855 Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 Cześć, planuję zrobić swój pierwszy bike fitting. Czuję, że kierownica jest za szeroka i mostek jest zbyt długi. Czy w czasie sesji bike fittingowej, jeżeli okaże się, że kierownica i mostek są do wymiany, to bike fitter sprzedaje nowe, pasujące części? I czy do kosztu fittingu dochodzi koszt wymienionych części?
kAs-09 Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 Cześć, planuję zrobić swój pierwszy bike fitting. Czuję, że kierownica jest za szeroka i mostek jest zbyt długi. Czy w czasie sesji bike fittingowej, jeżeli okaże się, że kierownica i mostek są do wymiany, to bike fitter sprzedaje nowe, pasujące części? I czy do kosztu fittingu dochodzi koszt wymienionych części?Zadzwoń do gościa, u którego chcesz zrobić bikefitting i Ci pewnie wszystko wyjaśni i odpowie na to pytanie.
Linux Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 Cześć, planuję zrobić swój pierwszy bike fitting. Czuję, że kierownica jest za szeroka i mostek jest zbyt długi. Czy w czasie sesji bike fittingowej, jeżeli okaże się, że kierownica i mostek są do wymiany, to bike fitter sprzedaje nowe, pasujące części? I czy do kosztu fittingu dochodzi koszt wymienionych części?Kierownicę można przyciąć. Niektóre mają do tego nawet specjalnie namalowane podziałki.O mostek czy inne rzeczy pytaj konkretnego bikefittera. Najpewniej będziesz musiał sobie sam takie rzeczy kupić.
Chertan Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 Jak robiłem w Wertykalu to mogłem kupić, dostać instrukcje co zmienić na własną rękę, mieć pożyczony tani, używany mostek nad próbę z opcją kupienia. Siodełko było dobrane spośród dostępnych w sklepie, ale kupować nie musiałem u nich. Chociaż wygodne było wszystko zmienić na miejscu. Rabat można niezły targować.
Rekomendowane odpowiedzi