KolarzyQ Opublikowano 24 Września 2021 Opublikowano 24 Września 2021 Hej, mam pytanie odnośnie licznika rowerowego. Jestem amatorem a nie zaowodowcem, jeżdze na rowerze mtb i mam ograniczony budżet bo około 130zł, wiem że dosyc malo i też cudów za taką cene z nawigjacja nie oczekuje, ale tak co wybrac wtej cenie? moze troche wiecej uzbierac i kupic cos lepszego droższego ale tak do 200zł, z góry dziekuje za jakas konkretną odppwiedz i przepraszam za błedy, pozdrawiam, Ps myślałem coś o sigmie? doradicie cos jakies opinie?
morion Opublikowano 24 Września 2021 Opublikowano 24 Września 2021 Skoro krucho z kasą to może nie kupuj licznika tylko uchwyt na telefon. Aplikacji na telefon trochę jest, bezpłatnych i płatnych. Funkcjonalność nieograniczona w porównaniu do kosztów zakupu.
raven Opublikowano 24 Września 2021 Opublikowano 24 Września 2021 jakaś sigma, im droższa tym więcej funkcji, ja bym brał na kablu
KolarzyQ Opublikowano 25 Września 2021 Autor Opublikowano 25 Września 2021 17 godzin temu, morion napisał: Skoro krucho z kasą to może nie kupuj licznika tylko uchwyt na telefon. Aplikacji na telefon trochę jest, bezpłatnych i płatnych. Funkcjonalność nieograniczona w porównaniu do kosztów zakupu. A masz konkretnie jakies godne polecenia apliackje tego typu najlepiej darmowe?
morion Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 locus map jest w wersji darmowej oraz w płatnej wersji pro.
Maksiu79 Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 29 minut temu, morion napisał: locus map jest w wersji darmowej oraz w płatnej wersji pro. Tylko z tego co wiem "pro" nie jest już rozwijana (wersja 3.5). Teraz jest wersja 4 i to ona będzie dalej rozwijana. W niej masz abonament Silver i Gold. Ja używam na razie wersji bez abonamentu i działa fajnie acz nie używam jej jako zamiennika licznika. Tą funkcję - komputerek rowerowy - masz dostępną w Silver, do tego brak reklam, możliwość podpięcia czujników i coś tam jeszcze. Ja będę chciał wziąć abonament Silver bo to koszt 47 zł rocznie - czyli nie majątek.
Fenikspo Opublikowano 27 Września 2021 Opublikowano 27 Września 2021 Ja także skłaniałbym się ku aplikacji i telefon. Dokup uchwyt (guba jakiegoś) do tego ewentualnie mały power bank jeśli będziesz potrzebował i z aplikacji polecam BikeComputer Pro. raz wydasz te kilka złotych a aplikacja jest naprawdę dobra i nie jest wcale droga. Wersji bezpłatnej nie polecam bo jest jakaś "skaszaniona"
morion Opublikowano 27 Września 2021 Opublikowano 27 Września 2021 10 godzin temu, Maksiu79 napisał: Tylko z tego co wiem "pro" nie jest już rozwijana (wersja 3.5). Teraz jest wersja 4 i to ona będzie dalej rozwijana. W niej masz abonament Silver i Gold. Oczywiście wersja 3.x nie jest już rozwijana, sam korzystam z 4.x i silvera ale tylko dlatego, ze wcześniej miałem 3.x pro. Co nie zmienia faktu, ze wersja 3.x darmowa jest już nieźle dopracowana i można spokojnie na niej śmigać bez ponoszenia kosztów, a z czasem można dobić do 4.x w wersji silver, bo tak jak piszesz 47 zł rocznie to nie jakiś wielki majątek.
Rekomendowane odpowiedzi