litwin1250 Opublikowano 21 Września 2021 Opublikowano 21 Września 2021 Co o nim myślicie? Opłaca się? https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gorski-merida-mtb-xc-deore-1x11-rock-shox-recon-air-dropper-CID767-IDLAYDZ.html
Nabu Opublikowano 21 Września 2021 Opublikowano 21 Września 2021 Też uważam ze to ciekawy rower w rozsądnej cenie. Po zdjęciach widać ze zadbany i trochę doinwestowany.
Piter- Opublikowano 21 Września 2021 Opublikowano 21 Września 2021 No konfiguracja calkiem całkiem, warto kupićRower dość doinwestowany
vdcmike Opublikowano 21 Września 2021 Opublikowano 21 Września 2021 Ja nie widzę tam żadnego doinwestowania, komponenty z najniższej półki mtb. Nie mniej jednak w tej cenie warto kupić.
litwin1250 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Opublikowano 21 Września 2021 2 godziny temu, vdcmike napisał: Ja nie widzę tam żadnego doinwestowania, komponenty z najniższej półki mtb. Nie mniej jednak w tej cenie warto kupić. Co byś ewentualnie wymienił? Zastanawiam się nad siodłem oraz zaciskiem sztycy.
vdcmike Opublikowano 21 Września 2021 Opublikowano 21 Września 2021 Siodło rzecz totalnie indywidualna. Reszta póki działa nie ruszać.
Rekomendowane odpowiedzi