szopkowy Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Witam forumowiczów. Od jakiegoś czasu mierzę się z tematem kupna nowego roweru, ma on służyć głównie do przemieszczania się w komfortowej pozycji — około 15 km do pracy bądź kilkudziesięciokilometrowe wycieczki ze znajomymi. Problem jest natury nietrywialnej, ponieważ mam 202 cm wzrostu oraz wagę wahająca się w okolicach 100 kilogramów. Na wszystkich moich poprzednich rowerach czułem się bardzo niestabilnie i niepewnie + byłem bardzo "wygięty", moje poszukiwania zakończyłem na Marinie Four Corners XL z racji jego specyficznej geometrii, ale jak wiem, najlepiej jest sprawdzić na żywo, jak się na takim rowerze czujemy. Niestety z uwagi na słabą dostępność tego modelu nie jestem w stanie przymierzyć się do niego w sklepie — jedyny dostępny model jest w okolicy Poznania, niestety nie jestem w stanie przejechać takiego odcinka tylko po to, żeby sprawdzić, czy rower będzie dla mnie odpowiedni. Stąd moje pytanie, czy jest może jakiś posiadacz tego modelu, w tym rozmiarze, mieszkający w okolicach śląska byłby w stanie pozwolić mi się przymierzyć do niego? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi