Monikarli Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Witam, zastanawiam się nad kupnem pierwszego roweru, wydaje mi się, że gravel spełniłby moje oczekiwania, ale kompletnie się na tym nie znam 🤷🏻♀️ jestem kobietą i mam 160cm wzrostu. Jednakże nie chciałabym wydać na pierwszy rower jakiegoś majątku, najlepiej byłoby do 2-3 tysięcy. Czy byłby ktoś w stanie mi jakiś doradzić? z góry dziękuje za pomoc
raven Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 taki budżet nie starczy na gravela, chyba że na używanego cross, już prędzej albo może fitness/urban jakiś
Monikarli Opublikowano 5 Września 2021 Autor Opublikowano 5 Września 2021 A może mi Pan polecić jakieś konkretne modele tych rowerów nad którymi mogłabym się pochylić?
raven Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) na forum nie ma Pań/Panów https://www.olx.pl/oferty/q-gravel/?search[order]=filter_float_price%3Adesc&search[filter_float_price%3Ato]=3300 na Twój wzrost rozmiar S może uzupełnij sobie jeszcze lokalizację,bo wypadałoby się przymierzyć tym bardziej, że to pierwszy rower Edytowane 5 Września 2021 przez raven
Rekomendowane odpowiedzi