Hęcior Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Hej szukam nie drogiego licznika do szosy z opcja nawigacji bluetooth i sparowaniem że stravą.Myśle nawet nad używką i zastanawiam się nad mio tylko że chyba nie mają bluetootha i wszystko trzeba przez kompa i kabel. Może macie jakieś propozycję bo garmin nawet w uzywkach drogi,mio całkiem fajne opinie zbiera może jest jakiś model z bluetooth. Niewiem co sądzić o igpsport 620 bo zielony f16 go zachwalał na swoim kanale a w necie jakieś kiepskie opinie zbiera. Dajcie jakieś propozycje.
Rebeliant86 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 A może określ jakiś budżet? Łatwiej będzie Ci zaoferować coś konkretnego
Hęcior Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Generalnie cena liczników moim zdaniem to przegięcie ale wydaje mi się że maks 700zl mogą być używki
Rebeliant86 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Ja za 700 wyrwałem używanego Wahoo Roam, ale to po dłuższym polowaniu. Nie mniej w tym budżecie śmiało można szukać już tej klasy sprzetow.
Rekomendowane odpowiedzi