Seban Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć, Szukam gogli na rower. Koniecznie z paskiem i tylko paskiem nie zausznikami (czy jak to się nazywa) jak w standardowych okularach. Preferowałbym owalne w stylu lenonek (takie jak dla spawacza lub nawet okulary do pływania tylko na rower), ale jak nie ma czegoś takiego to trudno. Obrazkowo znalazłem coś takiego jak na załączonym obrazku, to chyba jest na motocykl i nie wiem nie popsuło mi to koncepcji designu jaki mam w głowie. W każdym razie wolałbym żeby nie były przeciwsłoneczne tylko przezroczyste, bo w nocy będę całkiem ślepy w przeciwsłonecznych a zależy mi na ochronie oczu przed warunkami pogodowymi, odpryskami piachu, robactwem, ale nie koniecznie słońcem. Nie bardzo interesują mnie takie przyłbice szosowe, bardziej mi zależy na minimalizmie. Jest ktoś w stanie coś polecić lub doradzić? A może ktoś ma te MOTOR SECA MACH i byłby w stanie powiedzieć czy to dobry pomysł na rower? Dzięki z góry i pozdrawiam. Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Seban
Rebeliant86 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Pojawia mi się pytanie co chcesz uzyskać takimi goglami? Masz jakieś problemy z oczami z którymi chcesz sobie radzić w ten sposób? Większość chińskich okularów ma możliwość podpięcia pasków zamiast zauszników. O jakości takich okularów się nie wypowiem, to jest loteria.
Seban Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Właśnie myślałem, że te nauszniki się nie zdejmują i że to się na pasku wkłada z tym. Nie mam problemów z oczami, po prostu nie chcę mieć tych zauszników tylko sam pasek czyli wygoda i jakoś żeby w miarę pasowało do mojego stylu, ale żeby nie była to za duża szyba w kolorze tęczy
raven Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 https://allegro.pl/oferta/bobster-cruiser-ii-okulary-motocyklowe-11091343803 1
Rekomendowane odpowiedzi