waldii Napisano 27 Sierpień 2021 Udostępnij Napisano 27 Sierpień 2021 Witam.Może głupie pytanko ale kupiłem dzisiaj łańcuch opcja bida na jesień i zimę.Wygląda fajnie ale troche mnie zdziwił jego wygląd a dokladnie wybite znaki.Co drugie ogniwo jest Z a kolejne co drugie 9C.Patrząc na googlu kmc mają Z na każdym.A na ali to już wogóle inaczej wygląda.Proszę o opinię na ten temat.Zależy mi na tym,bo pierwszy raz w takim nowym małym sklepiku robiłem zakupy i chciałbym tam jeszcze parę gratów kupować,żeby chłopakowi dać zarobić ale właśnie czy warto tam brać,bo z ali to sam moge kupić. Odnośnik do komentarza
vdcmike Napisano 27 Sierpień 2021 Udostępnij Napisano 27 Sierpień 2021 Nie jest to podróbka bo nikt przy zdrowych zmysłach nie podrabiałby takiej padliny. Co innego seria X. Odnośnik do komentarza
waldii Napisano 27 Sierpień 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpień 2021 X też podrabiają 57,58 zł 60%OFF | Łańcuch rowerowy KMC X9 X10 X11 łańcuch rowerowy MTB 116 linki do SRAM 9s 10s 11 prędkość srebrno-szary rower z magicznymi łańcuchami 9v 10v 11v https://a.aliexpress.com/_uzawei Odnośnik do komentarza
vdcmike Napisano 27 Sierpień 2021 Udostępnij Napisano 27 Sierpień 2021 Jasne, że X nawet na 3/4 ofert w "rodzimym" aledrogo to podłe podróbki. Jednak seria Z to takie ścierwo, że gdyby to ktoś podrobił to podróbka byłaby co najmniej 2x lepsza niż oryginał. To są łańcuchy tylko na pierwszy montaż do wyjątkowo budżetowych rowerów. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi