mati85 Napisano 21 Sierpień 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpień 2021 Siema, mam takie pytanko chciłem sobie wymienić kierownice na baranie rogi w takim rowerze: https://tokyobike.com.pl/products/tokyobike-cs26 - ten żółty Obczaiłem sobie, ze hamulce maja średnice 22,5 ale jak tak patrze po sieci to nie widzę nigdzie takich baranich - znalazłem jedne ale były niedostępne. Macie może, jakieś namiar na sklepy w których mogę kupić części (sorry ale nie znam się za bardzo) najlepiej stacjonarne w warszawie, bo jeszcze chciał bym zobaczyć szerokość itp? Sorry, za pytania ale troche laikiem jestem w temacie. Dzięki z góry! Odnośnik do komentarza
Rebeliant86 Napisano 21 Sierpień 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpień 2021 Zwykłych klamek od prostej kierownicy nie założysz do baranka. Będziesz musiał zainwestować również w klamki, a najlepiej od razu w klamkomanetki. Odnośnik do komentarza
mati85 Napisano 21 Sierpień 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpień 2021 Dzięki :), widzę, że są jakieś nawet ze zmiana biegów. Odnośnik do komentarza
Rebeliant86 Napisano 22 Sierpień 2021 Udostępnij Napisano 22 Sierpień 2021 No to właśnie są klamkomanetki. Wtedy nimi hamujesz i zmieniasz biegi. Musisz dobrać odpowiednie do przerzutek które masz w rowerze. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi