kbn Napisano 12 Sierpień 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpień 2021 (edytowane) Cześć, zapraszam na relację z 3 dniowej wyprawy, którą rozpocząłem w Żywcu, a skończyłem w Rzeszowie. Na sam początek oczywiście dzień 1: Edytowane 13 Sierpień 2021 przez kbn 1 Odnośnik do komentarza
kbn Napisano 19 Sierpień 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpień 2021 (edytowane) Zapraszam na 2 odcinek. Tego dnia udałem się do Wetliny (przez Gorlice, Nowy Żmigród i Komańczą). Tym samym wjechałem na Wielką Pętlę Bieszczadzką i jednocześnie pierwszy raz życiu zagościłem w pięknych Bieszczadach. Zachęcam do komentowania i jeżeli materiał przypadł Wam do gustu, do udostępniania dalej Edytowane 19 Sierpień 2021 przez kbn 1 Odnośnik do komentarza
kbn Napisano 25 Sierpień 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpień 2021 (edytowane) No i przyszedł czas na ostatni odcinek. W mojej ocenie był to najfajniejszy etap, ale to może dlatego, że pierwszy raz gościłem w tamtych rejonach. Ocenę pozostawiam Wam Zadowolenie z tej trasy mogła zachwiać jedynie nieciekawa sytuacja pod koniec trasy, ale czy zachwiała? Sami zobaczcie ;D Jednocześnie chciałbym podziękować za wszystkie oceny i komentarze pod filmami. Do zobaczenia na trasie! Edytowane 25 Sierpień 2021 przez kbn Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi