Adam333 Napisano 6 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpień 2017 Hej robi ktoś z was mleczko tubeless, bo jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 7 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpień 2017 Tak, jak i wodę królewską... Skąd ten pomysł? Odnośnik do komentarza
Red Napisano 7 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpień 2017 Receptura mleczka Stan's dostępna jest chyba na ich stronie. Całość sprowadza się do trzech składników: płynnego lateksu, glikolu oraz wody w proporcjach 1:1:1. Płynny lateks dostaniesz w sklepie kosmetycznym, glikol w chemicznym (ewentualnie na stacji paliw w postaci płynu do chłodnicy - wtedy trzeci składnik odpada), woda to chyba wiadomo że z kranu Jak nie jesteś pewien to możesz kupić takie domowe mleczko od Leo2 z forumrowerowe.org. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 7 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpień 2017 No to Red powinieneś dostać Rangę Chemika SzajBajkowego... Odnośnik do komentarza
Red Napisano 7 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpień 2017 10 minut temu, SpiderMAN napisał: No to Red powinieneś dostać Rangę Chemika SzajBajkowego... Nic bardziej mylnego. Temat takiego mleczka był wałkowany jakiś czas temu na forumrowerowe.org https://www.forumrowerowe.org/topic/86307-uszczelniacz-do-opon-domowej-produkcji/ 1 Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 7 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpień 2017 (edytowane) Ciekawe, jeśli to działa to może się skuszę EDIT. doczytałem, że do dętek to się nie nada Edytowane 7 Sierpień 2017 przez de Villars 1 Odnośnik do komentarza
Adam333 Napisano 8 Sierpień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpień 2017 Dnia 7.08.2017 o 10:54, Red napisał: Receptura mleczka Stan's dostępna jest chyba na ich stronie. Całość sprowadza się do trzech składników: płynnego lateksu, glikolu oraz wody w proporcjach 1:1:1. Płynny lateks dostaniesz w sklepie kosmetycznym, glikol w chemicznym (ewentualnie na stacji paliw w postaci płynu do chłodnicy - wtedy trzeci składnik odpada), woda to chyba wiadomo że z kranu Jak nie jesteś pewien to możesz kupić takie domowe mleczko od Leo2 z forumrowerowe.org. Wiesz jak się z nim skontaktować? Odnośnik do komentarza
Red Napisano 8 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 8 Sierpień 2017 Nie mam pojęcia ? 1 Odnośnik do komentarza
Gawel Napisano 21 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpień 2017 Normalnie, przez forumrowerowe.org Mleczko jak najbardziej działa. 1 Odnośnik do komentarza
ludojad Napisano 24 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpień 2017 Grubo, ostatnio takie chemiczne użytkowe objawienie miałem dowiadując się, że butapren to mieszanka benzenu i styropianu 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi